Berat Kandiliniz Mübarek Olsun / Ws1 W7gy8 5vsm - Ellerin semaya, dillerin duaya, gönüllerin mevla'ya yöneldiği bu mübarek berat kandili geceni kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim.

Berat Kandiliniz Mübarek Olsun / Ws1 W7gy8 5vsm - Ellerin semaya, dillerin duaya, gönüllerin mevla'ya yöneldiği bu mübarek berat kandili geceni kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim.. Üç ayların son kandili ve ramazan'ın habercisi olan berat kandili bu gece (21 mayıs cumartesi) tüm müslüman alemi tarafından kutlanacak. *|* mübarek beraat kandilinizi kutlar, herşeyin gönlünüzden geçtiği gibi olmasını temenni ederim. *|* varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli yüce allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Hayırlı berat kandiliniz olsun dua ile___. 39 589 просмотров 39 тыс.

Ramazan'ın habercisi berat kandilinde duaların geri çevrilmeyeceğine inanılır. Hem kısa hem resimli kandil mesajları ile sevdiklerinizi mutlu edin. Bu mübarek günlerin ülkemizin dirliğine ve milletimizin huzuruna vesile olmasını niyaz ediyorum. Berat gecesinde resûlullah (sav) şu duâyı çok okurlardı, yâ i̇lâhî, azabından, cezalandırmandan affına sığınırım. Berat kandiliniz mübarek olsun başlıklı videoyu buradan izleyebilir ayrıca dilersen cihazına indirebilirsin.

Facebook
Facebook from lookaside.fbsbx.com
• 9 мая 2017 г. 1 berât kandi̇li̇ni̇z mübarek olsun mübarek berât kandilinizi tebrik eder, hayırlara vesile olmasını cenab'ı allah (c.c)'dan dilerim ufuk öztaş. Güneşin güzel yüzü, yüreğine dokunsun, kabuslar senden uzakta, melekler baş ucunda dursun. Bu duygu ve düşüncelerle aziz milletimizin, yurt dışındaki millet varlığımızın, gönül coğrafyamızdaki kardeşlerimizin ve tüm i̇slâm âleminin mübarek berat kandillerini tebrik ediyorum. Tüm i̇slam aleminin ve toprağızbiz sakinlerinin berat kandili mübarek olsun. Ellerin semaya, dillerin duaya, gönüllerin mevla'ya yöneldiği bu mübarek berat kandili geceni kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim. Üç ayların son kandili ve ramazan'ın habercisi olan berat kandili bu gece (21 mayıs cumartesi) tüm müslüman alemi tarafından kutlanacak. Berat kandili için en özel facebook mesajları ve sevdiklerinize gönderebileceğiniz en güzel berat kandili smsleri sizler için derledik.

Rivayet edildiğine göre bütün mahlukatın yaşama durumları bu gecede tespit olunur ve.

Bu mübarek günlerin ülkemizin dirliğine ve milletimizin huzuruna vesile olmasını niyaz ediyorum. Cevap berat gecesi, şaban ayının 15. Yükü sevgi özü saygı gücü barış süsü hoşgörü olan mübarek beraat kandiiini kutiarım. İşte 30 nisan berat kandiline özel resimli. Hem kısa hem resimli kandil mesajları ile sevdiklerinizi mutlu edin. İşte en güzel berat kandili mesajları ve sözleri. Berat kandiliniz mübarek olsun.sevgilerimle saygılarımla murat özzaim. Berat kandili'nin, ihtiyacımız olan huzuru ve mutluluğu ülkemize getirmesini diliyorum. Bugün en gizli incilerini onun berat kandiliniz mübarek olsun. Berat gecesi'nin mahiyeti ve önemi: Bu gece kulun yalvarış ve yakarışlarını yüce mevla'ya sunacağı ve o'nun sonsuz affından. Berat kelimesi bolluk, bereket, fazilet anlamına gelir. *|* mübarek beraat kandilinizi kutlar, herşeyin gönlünüzden geçtiği gibi olmasını temenni ederim.

Bu mübarek günlerin ülkemizin dirliğine ve milletimizin huzuruna vesile olmasını niyaz ediyorum. Yükü sevgi özü saygı gücü barış süsü hoşgörü olan mübarek beraat kandiiini kutiarım. Berat kandili'nin, ihtiyacımız olan huzuru ve mutluluğu ülkemize getirmesini diliyorum. Şaban ayının on beşinci gecesi idrak edilen berat kandili, allah'ın af, marifet ve rahmetiyle bezeli kutlu bir gece olarak kabul ediliyor.peki kandil gecesinde hangi dualar edilmeli. Hayırlı berat kandiliniz olsun dua ile___.

Berat Kandiliniz Mubarek Olsun
Berat Kandiliniz Mubarek Olsun from www.kayserihaber.com.tr
Hayırlı berat kandiliniz olsun dua ile___. Şaban ayının on beşinci gecesi idrak edilen berat kandili, allah'ın af, marifet ve rahmetiyle bezeli kutlu bir gece olarak kabul ediliyor.peki kandil gecesinde hangi dualar edilmeli. Berat kandiliniz mübarek olsun… en ışıltılı bakışların gözlerinde, en tatlı sözlerin kulaklarında, tüm mutlulukların avuçlarında ve en sonsuz. Bu mübarek günlerin ülkemizin dirliğine ve milletimizin huzuruna vesile olmasını niyaz ediyorum. Bugün en gizli incilerini onun berat kandiliniz mübarek olsun. En ışıltılı bakışların gözlerinde, en tatlı sözlerin kulaklarında, tüm mutlulukarın avuçlarında ve en sonsuz bu mübarek geceniz sevapla dolsun. 39 589 просмотров 39 тыс. Size karanfilin sadakatini, sümbülün bağlılığını, menekşenin tevazusunu, lalenin gururunu, leyleğin saadetini versek, bize de dua eder misiniz?

İlahi esintilerin kalpleri okşadığı, bir anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle, kandilinizi kutlarım.

Allah'ın adıyla başladığınız her işinizde başarılar dilerim. Bu mübarek günde bolca ibadet ve dua edilir, kur'an okunur. Ellerin semaya, dillerin duaya, gönüllerin mevla'ya yöneldiği bu mübarek berat kandili geceni kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim. Bir zorluktan kurtulmak ve beri olmak anlamına gelen berat kandilinde günahların affolunacağı bildirilmiştir. En ışıltılı bakışların gözlerinde, en tatlı sözlerin kulaklarında, tüm mutlulukarın avuçlarında ve en sonsuz bu mübarek geceniz sevapla dolsun. 26 temmuz 2010 pazartesi, 16:23. Berat kandiliniz mübarek olsun.sevgilerimle saygılarımla murat özzaim. Bu gece kulun yalvarış ve yakarışlarını yüce mevla'ya sunacağı ve o'nun sonsuz affından. Berat gecesi'nin mahiyeti ve önemi: Berat kandiliniz mübarek olsun.bütün günahlarımız af olsun. Böyle mübarek bir günde tüm dualarımızın kabul olması dileğiyle. Berat gecesinde resûlullah (sav) şu duâyı çok okurlardı, yâ i̇lâhî, azabından, cezalandırmandan affına sığınırım. İnananların berat kandili kutlu olsun.

Ramazan'ın habercisi berat kandilinde duaların geri çevrilmeyeceğine inanılır. Evlerimizden bereketi, dillerimizden duayı, kalplerimizden imanı, hayatımızdan bu mübarek berat kandilinde yüce mevla'mızın önümüzdeki bir yıl içinde olacak her şeyi yazdırdığı yani insan kaderinin gelecek bir yılının kayda geçildiği bu gece de. • 9 мая 2017 г. Tüm i̇slam aleminin ve toprağızbiz sakinlerinin berat kandili mübarek olsun. Kandil mesajları sayesinde de hem günün maneviyatını yakınlarınızla paylaşmış hem de günün anlamını onlara iletmiş olursunuz.

Ozel Berat Kandili Mesajlari Uzun Kisa Anlamli En Guzel Resimli 2020 Berat Kandili Mesaji Son Dakika Milliyet
Ozel Berat Kandili Mesajlari Uzun Kisa Anlamli En Guzel Resimli 2020 Berat Kandili Mesaji Son Dakika Milliyet from i2.milimaj.com
Üç ayların son kandili ve ramazan'ın habercisi olan berat kandili bu gece (21 mayıs cumartesi) tüm müslüman alemi tarafından kutlanacak. Yüreklerin bir attığı duaların gökyüzüne yükseldiği mübarek beratkandilinizin hayırlara vesile olmasını ve ömrünüzün tüm i̇slam aleminin berat kandili kutlu olsun. Ramazan'ın habercisi berat kandilinde duaların geri çevrilmeyeceğine inanılır. Güneşin güzel yüzü, yüreğine dokunsun, kabuslar senden uzakta, melekler baş ucunda dursun. Bir zorluktan kurtulmak ve beri olmak anlamına gelen berat kandilinde günahların affolunacağı bildirilmiştir. Gecenin güzei yüzü yüreğine dokunsun, şeytan senden uzakta, melekier başucunda oisun, güneş öyie bir geceye doğsun ki duaiarın kabui kandiiin mübarek oisun. 39 589 просмотров 39 тыс. Bu mübarek günlerin ülkemizin dirliğine ve milletimizin huzuruna vesile olmasını niyaz ediyorum.

Bu mübarek günlerin ülkemizin dirliğine ve milletimizin huzuruna vesile olmasını niyaz ediyorum.

Allah'ın adıyla başladığınız her işinizde başarılar dilerim. İslam âlemi, dualarla berat gecesi'ni idrak ediyor. Berat kandili 'nin içinde olduğu ay olan şaban ayını peygamberimiz hazreti muhammed hep oruç ile geçirmiştir. İnananların berat kandili kutlu olsun. Berat gecesi ne zamandır, önemi nedir? 1 berât kandi̇li̇ni̇z mübarek olsun mübarek berât kandilinizi tebrik eder, hayırlara vesile olmasını cenab'ı allah (c.c)'dan dilerim ufuk öztaş. *|* mübarek beraat kandilinizi kutlar, herşeyin gönlünüzden geçtiği gibi olmasını temenni ederim. İşte en güzel berat kandili mesajları ve sözleri. Bu gece allah'ın lütuflarının bol bol verildiği bir gecedir ve üç ayların ikinci kandil gecesidir. En ışıltılı bakışların gözlerinde, en tatlı sözlerin kulaklarında, tüm mutlulukarın avuçlarında ve en sonsuz bu mübarek geceniz sevapla dolsun. Berat kandili için en özel facebook mesajları ve sevdiklerinize gönderebileceğiniz en güzel berat kandili smsleri sizler için derledik. Berat kandiliniz mübarek olsun başlıklı videoyu buradan izleyebilir ayrıca dilersen cihazına indirebilirsin. Ellerin semaya, dillerin duaya, gönüllerin mevla'ya yöneldiği bu mübarek berat kandili geceni kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim.

*|* mübarek beraat kandilinizi kutlar, herşeyin gönlünüzden geçtiği gibi olmasını temenni ederim berat kandili. Başlangıç tarihi 1 haz 2015.
Post a Comment (0)
Previous Post Next Post